Centrul pentru ataȘament sănĂtos
Și educaţia care conteazĂ
home / despre noi

Despre noi

Nicoleta Corlan Ph.D.

Psiholog principal clinician specializat în psihologia dezvoltării copilului. Are o experienţă de 14 ani în evaluarea și consilierea copiilor și familiilor acestora începând de la vârste foarte mici, de câteva luni, până în adolescenţă.

Timp de 13 ani a lucrat ca psiholog într-un proiect de cercetare unic în lume, având ca obiect de studiu psihologia dezvoltării copilului. Este o cercetare care are loc in București sub coordonarea unor profesori de renume de la universităţile Harvard, Tulane și Maryland din SUA. Rezultatele acestei cercetări a reușit să schimbe politici sociale în România și în alte ţări și să aducă informaţii noi privind impactul pe care experienţele timpurii trăite de copii îl are asupra dezvoltării ulterioare.

În 2014 participare la trainingul de educatie parentala: Cercul sigurantei.

Cezara Dașu

Psiholog principal - specializarea psihoterapie.

Din 2004 în 2010 a lucrat la spitalul de psihiatrie Titan.

Psiholog clinician specialist din 2006.

Din 2010 formator și supervizor în analiza tranzactională.

În 2004 a participat la trainingul "Coding the Preschool Strange Situation Procedure", evaluarea calităţii relaţiei de atașament a copilului. În 2005 a participat la trainingul în administrarea și interpretarea "Working Model of the Child Interview" (instrument de evaluare a reprezentărilor pe care le are părintele despre copil si relaţia cu acesta)

În 2014 participare la trainingul de educatie parentala: Cercul sigurantei.

www.cezaradasu.ro

Adina Tita

Psihoterapeut sub supervizare în Analiza Tranzacţionala, având o practică privată din 2006. Psiholog clinician specialist cu o experienţă de peste 12 ani în lucrul cu părinţi și copii în programe de cercetare, social-educative și de consiliere.

În 2004 a participat la trainingul "Coding the Preschool Strange Situation Procedure", evaluarea calităţii relaţiei de ataşament a copilului. În 2005 a participat la trainingul în administrarea şi interpretarea "Working Model of the Child Interview" (instrument de evaluare a reprezentărilor pe care le are părintele despre copil si relaţia cu acesta).

Începând cu 2006 a conceput și susţinut programul de consiliere și informare parentală "Mini-școala pentru Mămici și Tătici - Grupuri pentru Părinţi cu Copii Preșcolari". A facilitat grupuri pentru părinţi, grupuri de joacă pentru părinţi și copii, ateliere cu educatori si din 2014 coordonează proiectul "Călătorie către Inima Familiei - Tabere pentru Părinţi și Copii".

0-3 ani
 
3-6 ani
 
6-12 ani
 
12-18 ani
 
atașamentul în cuplu
 
diverse